Un mendoj qe xhelozia esht nje ndjenje mosbesimi ne disa raste megjithate.... varet se der ne cfar mase mund te arrije xhelozia normalisht ku ka dashuri ka dhe xhelozi sepse nje gje te shtrenjt njeriu natyrisht e do vetem per vete,mjafton qe xhelozia mos te jete e tepruara ...