XHEZAHIR ELEZI-KAM NJE LUTJE

Anonymous
Vizitor
Vizitor

Buzqeshje XHEZAHIR ELEZI-KAM NJE LUTJE

Mesazh nga Vizitor prej 5/2/2009, 18:13

Kam nje lutje nese mundet
me ndimoo edhe njeher
si ti tregoj nanes time
tlutem banma ket nderr

asaj i kam shkuar vitet
dhe ka pas vetem nje deshir
te me sheh mua tmartuar
e tee bahem dhenderr i mir

mos me thuaj se mbarroj kjo dashuri
nuk mundem ta besoj ...
shkaktare per ndarrjen ishe tii
harroj vitet qe ishim bashk
me the muaj me nje qast
me harro e mos me permen
me the muaj me nje moment

kam nje lutje nese mundet
me ndimo edhe njeher
si ti tregoj nanes time
tlutem banma ket nderr

asaj i kan shkuar vitet
dhe ka pas vetem nje deshir
te me sheh mua tmartuar
e te bahem dhenderr i mir

i lenduar kur nuk prita nga ty fejes
qoft e mallkuar at diit kur ti me shkelle nbes
harroj vitet qe ishim bashk
me the mua me nje qast
me harro e mos me permen
me the mua me nje moment

kam nje lutje nese mundet
me ndimo edhe njeher
si ti tregoj nanes time
tlutem banma ket nderr

asaj i kan shkuar vitet
dhe ka pas vetem nje deshir
te me sheh mua tmartuar
e te bahem un dhenderr i mir

    Ora ėshtė 22/8/2019, 07:04