BOTASHQIPTAREFORUM

Mirėse Erdhėt Nė Botėn Tonė dhe Tuajėn VIZITORĖ ...
Pėr tu bėrė pjesė e sajė ju duhet tė Regjistroheni ..
Atėherė mos nguroni, ejani dhe na shfletoni ...

Stafi jonė ju uronė vazhdimė sa mė tė kėndshėm ...

You are not connected. Please login or register

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė  Mesazh [Faqja 1 e 1]

Albatros

♫ Stafi Administrues ♫
♫ Stafi Administrues ♫

Michael Schumacher do tė luftojė pėr titullin e kampionit nė vitin 2010. Ai ėshtė i bindur se do tė realizojė qėllimin e tij qė ka vėnė para vetes. Mercedes GP do tė tentojė tė fitojė titullin kampion nė vitin 2010 me njėvendėshen MGP W01 qė do tė drejtohet nga Michael Schumacher e Nico Rosberg. Makina gjermane ka kaluar kolaudimet e fundit duke u prezantuar nė Shtutgart. “Ėshte njė fillim i ri dhe jam mė shumė se i motivuar. Skuadra ėshtė e shkėlqyer dhe mund tė luftojė pėr titullin. Unė do tė bėj tė pamundurėn”, tha Schumaher, qė ėshtė shtatė herė kampion bote. “Tė jesh pjesė e shigjetave tė argjendta ėshtė shumė domethėnėse sepse kjo ėshtė njė shtyese pėr tė qenė gjithmonė nė krye”, theksoi Michael Schumacher. Ndėrkaq, Rosberg nėnvizon se ky ėshtė realizimi i njė ėndrre pėr tė.

“Jam i lumtur qė do tė punoj me njerėz si Norbert Haugh, Ross Brawn dhe Nick Fry. Do tė jetė njė kampionat i madh”, tha Rosberg. Krahas tyre, me nota optimist ėshtė shprehur edhe Ross Brawn. “Besoj se pėr mua do tė thotė shumė. Njė e nesėrme e mrekullueshme pėr skuderinė tonė edhe pse njė vit mė parė nuk kishte te ardhme. E rėndėsishme ėshtė qė mė nė fund kemi rikthimin e njė ikone tė vėrtetė si Mercedes. Kam pasur shumė privilegje nė karrierėn time por ėshtė shumė e veēantė tė jesh pjesė e kėtij projekti”, tha shefi i skuderisė gjermane.

http://www.botashqiptareforum.com

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye  Mesazh [Faqja 1 e 1]

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

© BotaShqiptareForum.com | Kontakto