BOTASHQIPTAREFORUM

Mirėse Erdhėt Nė Botėn Tonė dhe Tuajėn VIZITORĖ ...
Pėr tu bėrė pjesė e sajė ju duhet tė Regjistroheni ..
Atėherė mos nguroni, ejani dhe na shfletoni ...

Stafi jonė ju uronė vazhdimė sa mė tė kėndshėm ...

You are not connected. Please login or register

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė  Mesazh [Faqja 1 e 1]

Vizitor

Vizitor

Banorėt e Graēanicės i janė pėrgjigjur me njė pjesėmarrje tė konsiderueshme ftesės sė institucioneve tė Kosovės pėr tė qenė pjesė e zgjedhjeve duke injoruar apelet e Beogradit zyrtar pėr t’i bojkotuar zgjedhjet e para nė Kosovėn e pavarur. Kamera e TV ALSAT ishte nė Graēanicė nė orėt e para tė hapjes sė qendrave tė votimit ku ėshtė vėrejtur njė interesim i madh i serbėve pėr tė votuar. Menaxherėt e qendrave tė votimit thonė se rreth 90 serbė kanė votuar deri nė orėn 9.Qytetarėt serbė qė votuan thonė se presin ditė mė tė mira pėr komunitetin e tyre.

"Shpresoj qė tė ketė punė pėr mua dhe familjen time. Unė pres qė ata qė do tė zgjidhen tė hapin vendfe tė reja pune.Jam i bindur se ata mund ta bėjnė kėtė", thote nje qytetar i Graēanicės.

"Presim qė tė bėhet gjithēka mė mirė.Duhet tė ketė vėllazėrim-bashkim pėr tė gjithė, tė bėhet mirė, tė ketė jetė mė tė mirė", shprehet nje tjeter qytetar. "Votova por nuk pres asgjė.Gjithmonė kam votuar e asnjėherė nuk kam pėrfituar diēka.Pikėsėpari nuk jam nė punė prandaj shpresoj qė tė gjej njė punė dhe pėr kėtė arsye kam votuar pėr partinė e qė mendoj se ėshtė mė e vėrteta nė premtimet e saj", thote nje tjeter.

Por kryesuesi i qendrės sė votimit nė Graēanicė ankohet pėr mungesė tė kushteve elementare pėr tė votuar nė kėtė lokalitet.

"Interesim ka mjaft.Nuk e kemi pritė kėtė pjesėmarrje tė lartė. Nė krahasim me atė si e kemi menduar se nuk do tė dalin fare serbėt, votues po shihet se ka", tha Fatmir Gashi, komisioner i Qendrės sė Votimit, Graēanicė.

Nė rast se arrihet njė pjesėmarrje e kėnaqshme e serbėve tė Graēanicės nė zgjedhje,ky lokalitet do tė shndėrrohet nė komunė , nė bazė tė planit tė Ahtisarit.Janė 10 subjekte politike tė cilat kėrkojnė votėn e banorėve tė Graēanicės dhe fshatrave pėr rreth,ndėrmjet tė cilave ėshtė vetėm njė parti politike shqiptare.

shaban cakolli

♫ Anėtar/e ♫
♫ Anėtar/e ♫
eshte e drejte e tyre,te drejte te cilen me teper se Kosova nuk iu ofron kush ne europe pakicave

Albatros

♫ Stafi Administrues ♫
♫ Stafi Administrues ♫
po kush i fitoj zgjethjet ne kete komune???

http://www.botashqiptareforum.com

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye  Mesazh [Faqja 1 e 1]

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

© BotaShqiptareForum.com | Kontakto