BOTASHQIPTAREFORUM

Mirėse Erdhėt Nė Botėn Tonė dhe Tuajėn VIZITORĖ ...
Pėr tu bėrė pjesė e sajė ju duhet tė Regjistroheni ..
Atėherė mos nguroni, ejani dhe na shfletoni ...

Stafi jonė ju uronė vazhdimė sa mė tė kėndshėm ...

BOTASHQIPTAREFORUM

You are not connected. Please login or register

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė  Mesazh [Faqja 1 e 1]

Vizitor

Vizitor

Sheril, ish gruaja e Pol Gaskoin ne librin e autobiografik “Stronger, my life surviving Gazza”, shkruan se ish futbollisti e detyronte ate te kryenin marredhenie seksuale deri ne dhjete here ne dite.
“Kur kthehej ne shtepi e dija qe gjeja e pare qe kishte ne mendje ishte seksi. Megjithese kishte raste kur une nuk kisha deshire nuk kundershtoja. Ishte me mire te beja seks se sa te perfundoja e rrahur”, shkruan ne librin e saj Sheril.

Me tej 44 vjecarja shprehet se e kishte te veshtire te kundershtone Pol dhe se shpesh here kishte kundershtuar...ne mendjen e saj.

“Shume femra deshirojne qe te kene marredhenie seksuale dhjete here ne dite me burrin e tyre, por jo une. Nuk them se ka qene gjithmone nje ferr. Jeta jone seksuale ishte e mire, por ishte edhe ana tjeter e medaljes, kam provuar te them jo ... por gjithmone ne mendjen time pa patur guxim t’ia them Gazes”, shton Sheril.

Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

No Comment.

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye  Mesazh [Faqja 1 e 1]

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

© BotaShqiptareForum.com | Kontakto