BOTASHQIPTAREFORUM

Mirėse Erdhėt Nė Botėn Tonė dhe Tuajėn VIZITORĖ ...
Pėr tu bėrė pjesė e sajė ju duhet tė Regjistroheni ..
Atėherė mos nguroni, ejani dhe na shfletoni ...

Stafi jonė ju uronė vazhdimė sa mė tė kėndshėm ...

BOTASHQIPTAREFORUM

You are not connected. Please login or register

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė  Mesazh [Faqja 1 e 1]

Albatros

♫ Stafi Administrues ♫
♫ Stafi Administrues ♫

Xherdan Shaqiri ka debutuar nė elitėn e futbollit zviceran. Mesfushori 17 vjeē tė dielėn ka bėrė paraqitjen e parė nė fanellėn e kampionit tė shumėfishtė tė Zvicrės, Basel, nė AXPO Superliga nė ndeshjen kundėr St.Gallenit.

Kosovari me pasaportė zvicerane nė kėtė pėrballje qė pėrfundoi 2:0 nė tė mirė tė St.Gallenit, nė fushė ėshtė inkuadruar nė minutėn e 62-tė, pasi zhvendosi Valentin Stockerin.

“Ka qenė ndjenjė e shkėlqyer kur kam hyrė nė fushė. Ėshtė plotėsuar ėndrra e jetės sime qė tė luaj nė stadium me plot shikues. Por nė anėn tjetėr, ishte keq qė e nisėm sezonin me humbje”, tha pėr Express Shaqiri.

Anėtari i pėrfaqėsueses U-18 tė Zvicrės, sezonin e kaluar ka qenė pjesė e ekipit U-21 tė Baselit, derisa nė stėrvitje me ekipin e parė ėshtė ftuar nga trajneri gjerman, Thorsten Fink.

Madje gjatė fazės pėrgatitore pėr sezonin e ri, Shaqirit i ka mjaftuar vetėm njė javė qė me talentin e tij ta bindė trajnerin Fink se meriton tė jetė pjesė e ekipit zviceran.

“Gjatė fazės pėrgatitore ka pasur shumė futbollistė nė ekip. Kemi shkuar njė javė nė kamp stėrvitor. Atje kam stėrvitur mirė dhe kam arritur tė tregoj paraqitje tė mira nė ndeshje miqėsore dhe e kam bindur trajnerin qė tė mė marrė nė ekip”, theksoi kosovari, i cili beson se edhe nė ndeshjet e radhės do tė arrijė tė luajė mė shumė.

Shaqiri nė Basel do tė luajė pėrkrah dy bashkėkombasve tė tij, mbrojtėsit Beg Ferati dhe sulmuesit Orhan Mustafi. “Ėshtė shumė mirė tė kesh nė ekip shqiptarė. Me Begen dhe Orhanin kalojmė shumė mirė”, thotė ai.

17-vjeēari, karrierėn si futbollist e ka filluar nė vitin 1999 te skuadra SV Augst, derisa nė vitin 2001 ėshtė transferuar te FC Basel, me tė cilin klub ka kontratė deri nė dhjetor tė vitit 2011.

_________________________________________________________________________________

● ♫ ● ♫ ● ♫ ● ♫ ● ♫ Dėgjo Tani ♫ ● ♫ ● ♫ ● ♫ ● ♫ ●
http://www.botashqiptareforum.com
Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

No Comment.

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye  Mesazh [Faqja 1 e 1]

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

© BotaShqiptareForum.com | Kontakto