BOTASHQIPTAREFORUM

Mirėse Erdhėt Nė Botėn Tonė dhe Tuajėn VIZITORĖ ...
Pėr tu bėrė pjesė e sajė ju duhet tė Regjistroheni ..
Atėherė mos nguroni, ejani dhe na shfletoni ...

Stafi jonė ju uronė vazhdimė sa mė tė kėndshėm ...

You are not connected. Please login or register

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė  Mesazh [Faqja 1 e 1]

Albatros

♫ Stafi Administrues ♫
♫ Stafi Administrues ♫
Sulmuesi i Vllaznisė, Vioresin Sinani, ėshtė shėnuesi mė i mirė i tė gjitha kohėrave Njė qytet i tėrė ėshtė krenar me tė. Ka arritur t’i kėnaqė shumė herė. Vioresin Sinani ėshtė heroi i Vllaznisė sė viteve ‘90 ‘00. Tė dielėn ka shėnuar golin e 200 tė nė historinė e kampionateve shqiptare tė futbollit, madje me Elbasanin shėnoi dy herė dhe shifra shkoi nė 201. “Kam mbajtur prej vitesh rregullisht golat e kėtij sulmuesi, mbase duke e pasur tė qartė nė mendje se do tė ishte gjithnjė njėsh me golin.Pėr tė hyrė edhe nė histori. Jo mė kot, kam hulumtuar edhe pėr golat e sulmuesve tė tjerė tė spikatur tė kampionatit nė vite. Nga ajo ēfarė kam arritur nė konkluzion ėshtė se shifrėn 200 tė golave nuk e ka arritur as i madhi Panajot Pano. Kėtė shifėr golash nuk e ka kapur as Ilir Pėrnaska, as Agim Murati, Agustin Kola e ndonjė golashėnues tjetėr i mirėfilltė. Dyshimi i vetėm ėshtė pėr Refik Resmjen.Mungesa e statistikave tė sakta tė viteve ‘50 lė pak vend pėr diskutim nė kėtė mes, por nga ato ēfarė kemi zbuluar, ėshtė se Resmja ėshtė diku afėr kėsaj shifre,” - shprehet staticieni i futbollit, Ymer Striniqi. Ndėrkohė, golat e Vioresin Sinanit janė tė gjithė tė evidentuar, tė saktė dhe pa asnjė dyshim. Ai deri mė sot e ka dėrguar topin plot 201 herė nė rrjetat kundėrshtare nė ndeshjet e kampionatit.Tė 199 tin gol e kishte shėnuar para 4 javėsh nė Kavajė ndaj Besės. Pas asaj ndeshjeje, pati njė trysni jo tė vogėl ndaj tij pėr golin e 200 tė, por Viori nuk e duron kėtė trysni. Eshtė shumė i ndjeshėm dhe, pėr rrjedhojė, nė tri ndeshjet e radhės, nuk arriti ta dėrgojė topin nė rrjetė. Dėshira pėr ta bėrė kėtė gjė ishte e madhe tek ai vetė. Megjithatė, nė prag tė ndeshjes me Elbasanin nuk premtoi asgjė, sepse nuk ka qejf tė japė premtime.

http://www.botashqiptareforum.com

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye  Mesazh [Faqja 1 e 1]

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

© BotaShqiptareForum.com | Kontakto